Skip links

Week zonder afval

maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Week zonder afval

Van maandag 22 mei tot en met zondag 28 mei 2023 gaan we met z’n allen de uitdaging aan om zo min mogelijk afval weg te gooien. Dit is een campagne van Milieu Centraal waarbij we graag aanhaken met Macleasy.

Maak de switch

Kies jij ook voor kleine switches in je dagelijks leven? Zo ben je stap voor stap duurzamer bezig. Dus koop geen nieuwe MacBook als deze traag, gecrasht, kapot of waterschade heeft, maar kies voor een Mac APK, geef het een onderhoudsbeurt, repareer het of spijker je kennis bij over je Mac. Maak de switch en kies voor levensduurverlenging.

Maak de switch en kies voor levensduurverlenging. Het is tijd om bewust te worden dat iets wat kapot is niet altijd vervangen hoeft te worden. 

Hoe doe je dat? Volg deze 6 stappen:

1️⃣ Mac Health Check: Laat je Mac controleren door onze experts of vul het Mac Health-checkformulier in. Wij zorgen ervoor dat je Mac optimaal is ingesteld op het gebied van back-up, beveiliging en updates.

2️⃣ Mac APK: Geef je Mac jaarlijks een APK-beurt, net zoals je bij een auto doet. Maar nu voor je MacBook of iMac! We beoordelen en verbeteren de prestaties, back-up en beveiliging.

3️⃣ Backup: Maak altijd een back-up! Zo voorkom je dat je ooit iets kwijtraakt. Zelfs bij verlies of onherstelbare schade kun je binnen 2 uur weer aan het werk of aan de studie.

4️⃣ Onderhoud: Geef je Mac regelmatig onderhoud, zodat deze in topconditie blijft functioneren. Zo geniet je langer van je apparaat en verminder je afval.

5️⃣ Upgrade: Upgrade je Mac op de juiste manier. Voorkom traagheid, crashes en dure reparaties door je Mac op tijd te upgraden volgens onze aanbevelingen.

6️⃣ Repareer: Is er toch iets kapot gegaan? Geen zorgen! Je kunt de batterij, het beeldscherm of je gegevens laten herstellen. We hebben oplossingen om je Mac nieuw leven in te blazen.

Wil jij het maximale uit je Mac halen en leren hoe je deze stappen kunt volgen? Doe dan mee met onze Mac Essentials-training. Samen zetten we een stap richting een duurzame en afvalvrije toekomst! 🌱💻

Week zonder afval

Het is tijd om bewust te worden dat iets wat kapot is niet altijd vervangen hoeft te worden. Maak de switch en kies voor levensduurverlenging.

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Macleasy ❤️  duurzaamheid

De wereld zelf een stukje beter en duurzamer maken? Kom langs bij Macleasy voor een vrijblijvende diagnose & advies hoe jij de levensduur van je Apple MacBook of iMac kan verlengen.

Maak nu een afspraak
Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!