Skip links

People + Planet + Product = Profit

Waarom, missie en visie

Waarom we het doen

Macleasy BV richt zich op het aanpakken van de problemen die gepaard gaan met de reparatie van computers. Vaak zijn deze reparaties onnodig duur, waardoor de kosten kunnen oplopen tot de aanschafwaarde van een nieuwe computer. Daarnaast vergen deze reparaties veel tijd, variërend van enkele dagen tot zelfs maanden, en de geboden garantie is vaak beperkt tot slechts 3 maanden, ongeacht de hoogte van de reparatiekosten. Dit alles leidt ertoe dat mensen sneller geneigd zijn om een nieuwe computer te kopen en hun oude of kapotte exemplaren ongebruikt achter te laten.

Onderzoek wijst uit dat een gemiddeld Nederlands huishouden beschikt over 3 tot 4 computers, waarvan er 22 miljoen in gebruik zijn, 4 miljoen ongebruikt zijn en 1,4 miljoen kapot zijn. Een gebrek aan kennis en expertise voor het snel en betaalbaar repareren van kapotte Apple-computers met een solide garantie draagt hieraan bij.

Missie

Onze missie is om de levensduur van Apple computer met 3 tot 9 jaar te verlengen door hoogwaardige reparatie- en onderhoudsdiensten aan te bieden. We streven ernaar om onze klanten te helpen geld te besparen, bij te dragen aan een schonere planeet door de hoeveelheid elektronisch afval te verminderen, en kansen te bieden aan jongvolwassenen in het autismespectrum door inclusieve werkgelegenheid te bevorderen. Bij alles wat we doen, streven we naar eerlijkheid, snelheid, kwaliteit, inclusie en duurzaamheid.

Visie

Onze visie is om een toonaangevend en duurzaam bedrijf te worden op het gebied van levensduurverlenging van Apple computers, waarbij we onze klanten de best mogelijke service bieden terwijl we een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. We streven ernaar om een gemeenschap van bewuste consumenten en bedrijven te creëren die geloven in de kracht van duurzame oplossingen en inclusieve werkgelegenheid. Door voortdurend te innoveren en onze waarden hoog te houden, willen we een positieve verandering teweegbrengen in de wereld om ons heen en een inspiratiebron zijn voor anderen om ons voorbeeld te volgen.

Wij verlengen de levensduur van jouw Apple computer

Maurits Riton Logtenberg

Directeur | Sustainable Mac Expert

maurits@macleasy.nl

Xander Jansen

Sustainable Mac Screen, Liquid & Logicboard Repair Expert

xander@macleasy.nl

Casper Scholtis

Sustainable Mac Customer Services & Support

service@macleasy.nl

Shafiqa Pooya

Sustainable Mac Maintenance & Repair Professional | Intern JobCoach

shafiqa@macleasy.nl

Max Tourné

Trainee Mac Repair & Revise

service@macleasy.nl

Jonathan Roberti

Trainee Mac Maintenance, repair & revise

service@macleasy.nl

Stefan van Rosbeek

Trainee Mac Customer Service & Support

service@macleasy.nl

M.A. Ennahachi

Trainee Mac Customer Service & Support

Kernwaarden en onze garanties

Kernwaarden
  1. Eerlijke kosten: Macleasy weigert onnodige kosten door te berekenen die de prijs van een reparatie bijna even hoog maken als de aanschaf van een nieuwe computer. Bij Macleasy betaal je nooit meer dan €650 voor een reparatie.
  2. Snelle service: Macleasy laat klanten niet dagen wachten. Het team werkt hard om elke reparatie binnen 24 uur te voltooien, omdat ze begrijpen hoe belangrijk het is om snel weer up and running te zijn.
  3. Langere garantie: Waarom maar 3 maanden garantie bieden als Macleasy achter hun werk kan staan met 6 tot 24 maanden garantie? Dat is de zekerheid die ze hun klanten willen bieden.
  4. Inclusieve kansen: Macleasy zet zich in voor het inzetten van de unieke talenten van jongvolwassenen in het autismespectrum. Hun vaardigheden verrijken het team en de gemeenschap op ongekende wijze.
  5. Duurzaamheid voorop: Macleasy streeft ernaar om zoveel mogelijk originele, gebruikte Apple-onderdelen te hergebruiken. Dit vermindert niet alleen afval, maar bevordert ook de circulaire economie en verlaagt de ecologische voetafdruk van de reparaties.
Dit doen we door hoogwaardige, duurzame reparatie- en dataservices aan te bieden. Bovendien zetten we ons in om jongvolwassenen met autisme waardevolle werkervaring te bieden, waarmee we hun integratie in de arbeidsmarkt bevorderen en tegelijkertijd hun unieke talenten benutten.
Onze garanties
  1. Gratis onderzoek, diagnose + eerlijk duurzaam advies: Macleasy biedt gratis onderzoek en diagnose van het probleem, inclusief eerlijk en duurzaam advies over de beste oplossing.
  2. Binnen 24 uur vakkundig gerepareerd: Het team van Macleasy zorgt ervoor dat reparaties binnen 24 uur vakkundig worden uitgevoerd, om de downtime van klanten tot een minimum te beperken.
  3. Met originele gereviseerde Apple onderdelen: Alle reparaties worden uitgevoerd met originele gereviseerde Apple-onderdelen om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.
  4. Tot 2 jaar garantie: Macleasy biedt tot 2 jaar garantie op alle reparaties, waardoor klanten gemoedsrust hebben na de service.
  5. Reparatiekosten maximaal €650: Klanten van Macleasy kunnen erop vertrouwen dat reparatiekosten nooit hoger zullen zijn dan €650, wat transparantie en duidelijkheid biedt over de financiële aspecten van de service.
Deze waarden en garanties sturen elke beslissing en actie binnen ons bedrijf en helpen ons om onze missie en visie te verwezenlijken: een positieve impact maken op de wereld met technologie, terwijl we bijdragen aan een inclusievere samenleving.

Sustainable Development Goals

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland.

Hoewel we alle SDGs belangrijk vinden, focust de Macleasy voornamelijk op SDG 12: Verantwoorde consumptie & productie. Daarnaast hebben wij ook veel aandacht voor: SDG 04: Kwaliteitsonderwijs, SDG 08: Waardig werk en economische groei; SDG 17: Partnerschap om doelen te bereiken.

Sociale & duurzame partners, bedrijven en organisaties

Macleasy ❤️  duurzaamheid

De wereld zelf een stukje beter en duurzamer maken? Kom langs bij Macleasy voor een vrijblijvende diagnose & advies hoe jij de levensduur van je Apple MacBook of iMac kan verlengen.

Maak nu een afspraak
Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!