Skip links

Maak kennis met Macleasy

Over Macleasy

Macleasy BV is een onafhankelijk en duurzaam Utrechts Apple computer service kantoor. Wij zorgen dat je thuis online kan werken of studeren met Apple MacBooks & iMacs die 4-10 jaar oud, traag, gecrasht of kapot zijn. Dit doen wij d.m.v. advies, reparatie onderhoud en inruil.

Waar staan we voor?

Samenwerken, duurzaamheid en circulair maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor duurzaam omgaan met mens, milieu en Macs (people-planet-product).

Maak kennis met het team achter Macleasy B.V.

Maurits Riton Logtenberg

Maurits Riton Logtenberg

ACSP Directeur & Mac Trainer

maurits@macleasy.nl

Xander Jansen

Xander Jansen

ACSP Mac Repair Specialist

xander@macleasy.nl

Abdulla Ghrayeb

Abdulla Ghrayeb

Mac Stagiair

abdulla@macleasy.nl

Hoe doen wij dat?

Advies

Wij bieden altijd een gratis Mac check of diagnose en geven je verschillende duurzame opties die passen binnen jouw vraag, wens, behoefte of probleem.
Lees meer

Reparatie

Als onafhankelijke Apple Certified Support Professionals repareren wij binnen 1 tot 3 werkdagen en geven standaard tot 2 jaar reparatie garantie.
Lees meer

Onderhoud

Met behulp van onze verschillende MacBook & iMac onderhoudsbeurten is je Mac weer up-to-date, supersnel en zo goed als nieuw vanaf 97 euro.
Lees meer

Inruil

Wij bieden de unieke mogelijkheid tot inruil van je oude of kapotte Mac die ligt te verstoffen in de kast. Je krijgt een waardebon of hoge inruilwaarde.
Lees meer

Waarom doen we het?

We schrijven om de 2, 3 of 4 jaar computers af, omdat deze door de benodigde updates en upgrades trager worden. Maar is dat eigenlijk wel nodig? Macleasy heeft een manier gevonden waardoor computers niet meer te vroeg verkocht, vervangen of afgeschreven hoeven te worden en hiermee het milieu extra belasten.

Wat is ons doel?

Aan de hand van het 8R computer model (rethink- reduce- reorganise- repair- reuse- refurbish – recover – recycle) de levensduur verlengen van 4-10 jaar oude Apple computers.

Door levensduurverlenging dragen we met zijn allen bij aan een schoner milieu en kunnen we zelfs extra werkgelegenheid creëren aan mensen met beperkingen en jongvolwassenen met een taalachterstand.

Triple Win

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

  1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).
  3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT, Marketing/communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.
Lees meer over de Mac Academy

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 47 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods. Via onze Apple Premium Reseller leveren wij nieuwe Apple computers.

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin ieder kind kansen krijgt. Dit sluit nauw aan bij de gedachte van Macleasy daarom doen wij graag mee met projecten als ondernemen doe je zo, sollicitatietraining en carrière coach.

Social Impact Factory; Is de hotspot voor sociaal ondernemers. Zij helpen innovatieve ondernemers bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 2x per maand delen wij onze Apple computer kennis en kun je langskomen voor gratis advies, onderhoud & reparaties.

Google is naast een zoekmachine ook een geweldige marketing machine. Wat weinig weten is dat het ook zeer goed, en misschien wel beter alternatief, is voor het MS office, G-Suite. Als reseller en fan van G-Suite en Google Mijn Bedrijf, helpen wij ondernemers efficiënter te werken en hoger in Google te komen.

MBO Utrecht is een kleinschalige, interconfessionele onderwijsinstelling die doelmatig onderwijs aanbiedt met focus op de hoogste niveaus van het mbo. Als partner zitten wij in de klankbordgroep ICT en denken wij actief mee om het onderwijs te verbeteren en vernieuwen, daarnaast bieden wij ICT opleidingen stageplekken.

ROC Midden Nederland biedt middelbaar beroepsonderwijs (mbo), voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. Als partner bieden wij stageplekken en werkplekleren van de opleiding servicemedewerker.

Wedden dat wij jouw Apple apparaat kunnen verbeteren?

Last van een traag Apple apparaat? Advies nodig m.b.t. werken in de cloud? Kom langs voor een gratis diagnose van jouw Apple apparaat.

Afspraak maken
Bericht sturen
Hallo! Als je vragen of hulp nodig hebt met jouw Apple computer staan wij voor jou klaar. Stuur ons gerust een WhatsApp bericht 👍
Powered by