Skip links

No cure no pay

No cure no pay

Heeft jouw MacBook val-, vocht- of stootschade? Wij bieden de unieke service no cure, no pay aan. 

Soms is het lastig om te kunnen bepalen of een reparatie succesvol gaat worden, nadat wij een diagnose hebben gesteld. Dit, omdat bepaalde kapotte onderdelen eerst gerepareerd of vervangen moeten worden voordat we weten of daarna je MacBook of iMac het weer doet. 

Wat houdt het no cure no pay in. Wij bepalen na een gratis diagnose wat het gaat kosten om je MacBook of iMac te laten repareren. Jij gaat dan wel of niet akkoord met het bedrag. Lukt het wel, dan betaal je dat bedrag, lukt het niet, dan lever je de Apple Computer in en betaal je niets. De kapotte Mac wordt dan gebruikt voor trainingsdoeleinden van onze Mac Academy.

Dus, heb jij nog een kapotte MacBook of iMac liggen en wil je weten of deze gerepareerd kan worden? Het kan nooit kwaad om in ieder geval een gratis diagnose uit te laten voeren. Mochten er nog belangrijke gegevens op je schijf staan, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen ook nog recoveren voor je.

Bel 030-2272982 of mail naar service@macleasy.nl en maak een afspraak.

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Wedden dat wij jouw Apple apparaat kunnen verbeteren?

Last van een traag Apple apparaat? Advies nodig m.b.t. werken in de cloud? Kom langs voor een gratis diagnose van jouw Apple apparaat.

Afspraak maken