Skip links

No cure No pay

Heeft jouw MacBook val-, vocht- of stootschade? Wij bieden de unieke service no cure, no pay aan. 

Soms is het lastig om te bepalen of een reparatie succesvol gaat worden. De kapotte onderdelen moeten eerst gerepareerd of vervangen worden, voordat het duidelijk is of je Macbook het weer doet. Daarom nemen we het risico voor je weg, en betaal je alleen als je Macbook het na reparatie weer doet. 

Wat betekent no cure no pay?

Wij bepalen na een gratis diagnose wat het gaat kosten om je MacBook of iMac te laten repareren. Jij gaat dan wel of niet akkoord met het bedrag. Lukt het wel, dan betaal je het afgesproken bedrag. Lukt de reparatie niet, dan kun je de iMac inruilen en betaal je niets. De kapotte Mac wordt dan gebruikt voor trainingsdoeleinden van onze Mac Academy.

Dus, heb jij nog een kapotte MacBook of iMac liggen en wil je weten of deze gerepareerd kan worden? Het kan nooit kwaad om in ieder geval een gratis diagnose uit te laten voeren. Mochten er nog belangrijke gegevens op de schijf staan, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen nog voor je redden of een backup maken van je Macbook. 

 

Bel 030-2272982 of mail naar service@macleasy.nl en maak een afspraak.

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Wedden dat wij jouw Apple apparaat kunnen verbeteren?

Last van een trage Macbook apparaat? Advies nodig over het werken in de cloud? Of jouw iMac laten repareren? Kom langs voor een gratis diagnose van jouw Mac.

Afspraak maken