Skip links

Vergeet AppleCare en kies voor Mac Care Services

Duurzaamheid en milieubewustzijn worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven. We proberen allemaal ons steentje bij te dragen aan een groenere toekomst. Maar wist je dat je ook in de wereld van technologie een duurzame keuze kunt maken? Als trotse Apple-gebruiker kun je de levensduur van je MacBook of iMac aanzienlijk verlengen en tegelijkertijd het milieu helpen met onze duurzame en sociale Mac Care Services.

Het is geen geheim dat technologische apparaten, hoe geavanceerd ook, na verloop van tijd verouderen en minder efficiënt worden. Bij veel Mac-gebruikers komt het moment waarop ze merken dat hun vertrouwde MacBook of iMac niet meer zo snel is als vroeger en tekenen van slijtage vertoont. Het is een frustrerende situatie, vooral als je bedenkt dat de levensduur van veel elektronische apparaten vaak maar 3 tot 5 jaar is.

Maar er is goed nieuws! Met onze Mac Care Services kun je jouw oude, trage of kapotte MacBook of iMac nieuw leven inblazen en genieten van een verlengde levensduur van 7 tot 10 jaar! Dat klopt, je leest het goed. We bieden met de Mac Care Services een uitgebreid pakket aan services die jouw geliefde Apple-apparaat veilig en probleemloos laten functioneren gedurende een veel langere periode.

Wat is Mac Care?

Mac Care is een complete oplossing die alle essentiële services omvat die je MacBook of iMac nodig heeft om in topconditie te blijven. Of het nu gaat om een APK, installatie en configuratie, regelmatig onderhoud, back-ups, upgrades, iCloud-integratie, reparaties, data recovery of persoonlijke trainingen – Macleasy heeft deze Mac Care Services allemaal in huis!

  1. APK: Allereerst zorgen we voor een grondige APK voor je MacBook of iMac. Hierbij worden alle belangrijke aspecten van het apparaat gecontroleerd en eventuele problemen vroegtijdig opgespoord en aangepakt.

  2. Installatie & Configuratie: Onze experts staan klaar om nieuwe software en hardware te installeren en optimaal te configureren, zodat je MacBook of iMac weer soepel en snel werkt.

  3. Onderhoud: Regulier onderhoud is essentieel voor de optimale werking van je Mac. Met deze Mac Care Services zorgen we ervoor dat je apparaat in topconditie blijft en problemen worden voorkomen. Denk hierbij aan een clean install.

  4. Backup: We begrijpen hoe belangrijk je gegevens zijn. Met regelmatige back-ups zorgen we ervoor dat je data veilig en beschermd blijft.

  5. Upgrade: Wil je jouw MacBook of iMac voorzien van de nieuwste mogelijkheden? Met deze Mac Care Service bieden we de optie om je apparaat te upgraden, zodat het weer aan je eisen voldoet.

  6. iCloud: Wij helpen je met je iCloud, zodat het naadloos integreert met je Apple-apparaten. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je bestanden, en waarborgt het veiligheid met automatische back-ups en verliespreventie.

  7. Reparatie: Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan staan onze deskundige technici klaar om je MacBook of iMac vakkundig te repareren. Van batterij, tot kapot beeldscherm en waterschade.

  8. Data Recovery: Per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd of harde schijf gecrasht? Geen paniek! Met onze data recovery service kunnen we verloren data herstellen en je waardevolle bestanden terughalen.

  9. Trainingen: Wil je meer uit je MacBook of iMac halen? Onze persoonlijke trainingen helpen je om alle functionaliteiten optimaal te benutten.

 

Met regelmatige controles en onderhoud houden onze experts je Mac vrij van potentiële problemen en verlengen ze de levensduur aanzienlijk. Bovendien kun je rekenen op vakkundige reparaties en data recovery in geval van onverwachte problemen, waardoor je waardevolle bestanden veilig blijven.

Bespaar geld en help het milieu

Naast de voordelen voor je geliefde MacBook of iMac, bieden onze Mac Care Services ook aanzienlijke besparingen op de lange termijn. Door te kiezen voor Mac Care Services hoef je niet om de paar jaar een nieuwe MacBook of iMac aan te schaffen, wat resulteert in een vermindering van elektronisch afval en een positieve impact op het milieu.

Elektronisch afval is een groeiend probleem in onze samenleving. Elk jaar worden enorme hoeveelheden elektronische apparaten weggegooid, wat leidt tot milieuvervuiling en een verspilling van waardevolle grondstoffen. Door de levensduur van je MacBook of iMac te verlengen, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en help je mee aan een duurzamere toekomst.

AppleCare binnen de garantie, Mac Care Services daarna

Apple-gebruikers zijn waarschijnlijk bekend met AppleCare, dat bescherming biedt binnen de garantieperiode. Maar zelfs na die periode heb je nog steeds behoefte aan betrouwbare ondersteuning en service. Onze Mac Care Services staan klaar om die rol over te nemen en je MacBook of iMac te blijven ondersteunen, zelfs nadat AppleCare is verlopen.

Kies voor duurzaamheid met Mac Care Services 

Met onze Mac Care Services maak je niet alleen een verstandige keuze voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door de levensduur van je MacBook of iMac te verlengen, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en help je mee aan een duurzamere toekomst.

Duurzaamheid is meer dan alleen milieubewust zijn; het gaat ook om verantwoord omgaan met onze hulpbronnen en het maken van bewuste keuzes die een positieve impact hebben op onze planeet.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Macleasy en kijk welke Mac Care Service er is en ontdek hoe jij jouw MacBook of iMac kunt laten stralen en langer kunt genieten van je Apple-ervaring! Kies voor duurzaamheid, kies voor onze Mac Care Services.

Volg onze LinkedIn-pagina.

Laat een reactie achter

Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!