Skip links

Campagne: van vervanging naar verduurzaming

De wereld van technologie verandert voortdurend en in een razendsnel tempo. Elk jaar zien we nieuwe en geavanceerdere apparaten op de markt komen, wat de verleiding vergroot om oudere apparaten te vervangen. Apple-computers, die bekendstaan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, vormen hierop geen uitzondering. Maar wat als we je vertellen dat er een duurzamere, milieuvriendelijkere manier is om met je Mac om te gaan? Dat is precies waar Macleasy BV in gelooft, en daarom lanceren we onze campagne “Van Vervanging naar Verduurzaming”.

Het Probleem

Laten we eens naar enkele cijfers kijken om het probleem te onderbouwen:

 • In Nederland worden bijna dagelijks bijna 5 volgeladen vrachtwagens met afgedankte hardware geproduceerd. Dit leidt tot een groeiende afvalberg die niet alleen milieuproblemen veroorzaakt, maar ook waardevolle hulpbronnen verspilt.
 • Gemiddeld bezit een Nederlands huishouden 3-4 computers. Van deze computers zijn er 22 miljoen in gebruik, 4 miljoen ongebruikt en 1,4 miljoen kapot. Veel van deze defecte computers belanden uiteindelijk op de afvalberg.
 • In Nederland ontbreken MBO-ICT-opleidingsmogelijkheden en is er slechts één Apple-opleider, wat heeft geleid tot een tekort aan gecertificeerde bedrijven en technische professionals die Apple-computers binnen 24 uur kunnen verduurzamen.
 • Het werven van technisch personeel is een groeiend probleem, vooral onder mensen met autisme, die vaak onbenutte talenten bezitten. Het aantal werkloze mensen met autisme bedraagt 85.000.
 • Opmerkelijk is dat we vaak kiezen om onze Macs binnen 2-5 jaar af te schrijven en te vervangen, in plaats van hun levensduur te verlengen. Deze vervangingen dragen bij aan aanzienlijke CO2-uitstoot en een groeiende afvalberg.

Think Different: Be Social & Sustainable

De komende 3 maanden willen we consumenten en bedrijven meenemen in hoe we Apple-computers verduurzamen op een sociale en circulaire manier. Daarom organiseren we in samenwerking met onze partners diverse evenementen en acties.

Met onze campagne “Van Vervanging naar Verduurzaming” willen we bewustwording vergroten over de milieuproblemen die gepaard gaan met voortijdige vervanging van Apple-computers, en laten zien dat er een betere manier is. We nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze reis naar een duurzamere toekomst voor onze Apple-computers en onze planeet. Samen kunnen we een positieve impact maken die verder reikt dan de grenzen van onze computers.

Wat bieden we?

Tijdens deze campagne bieden we duurzame Apple computerdiensten aan om jouw Mac nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd kosten te besparen. Onze diensten omvatten:

 • 🌟 Gratis Mac Consult of Mac APK
 • 💡 Onderhoud
 • ⬆️ Upgrade
 • 🛠️ Reparatie
 • 💾 Data recovery + back-up service

Waarom meedoen?

 • 💰 Kostenbesparing: Voorkom dure vervanging en repareer je Mac voor een fractie van de kosten.
 • 🌱 Milieuvriendelijk: Verminder de milieu-impact door je Mac te behouden en te verduurzamen.
 • 🚫 Minder verspilling: Stop met het afschrijven, vervangen en weggooien van goedwerkende apparaten.

Onze duurzame Apple Computer Services worden uitgevoerd door VSO/PrO, MBO-ICT studenten en jongvolwassenen binnen het autismespectrum. Jouw steun draagt niet alleen bij aan de verduurzaming van jouw Mac, maar ook aan hun ontwikkeling en werkgelegenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze speciale aanbiedingen tijdens deze campagneperiode! Samen maken we de wereld groener, één Mac tegelijk. 🌍💻

Kies voor een groenere en duurzamere optie voor jouw Apple computer deze herfst. Doe mee aan de campagne “Van vervanging naar verduurzaming” en ontdek hoe jouw Mac nog jarenlang mee kan gaan.

Volg onze LinkedIn-pagina.

Laat een reactie achter

Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!