Skip links

International Repair Day

Op zaterdag 21 oktober vieren we opnieuw International Repair Day, een dag gewijd aan het vieren van reparatie over de hele wereld. Het thema van dit jaar is ‘Repair for everyone’, wat betekent dat repareren voor iedereen toegankelijk moet zijn. En ja, je raadt het al – Macleasy doet mee!

Repareren is vaak de beste optie

Wist je dat veel mensen te horen krijgen dat hun kapotte apparaten niet te repareren zijn, of dat het repareren ervan buitensporig duur zou zijn? Deze verkeerde informatie wordt vaak verspreid door grote merken zoals Apple, Amac, Mediamarkt en Coolblue. Maar hier is het goede nieuws: dit is vaak helemaal niet waar!

Macleasy: Pioniers in Duurzaam Repareren

Macleasy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van Apple-computers, zelfs wanneer andere bedrijven stoppen. Wat maakt ons anders? Onze sociale en circulaire aanpak.

We werken samen met getalenteerde jongvolwassenen binnen het autismespectrum, die met passie en precisie jouw MacBook nieuw leven inblazen. Bij Macleasy geloven we in duurzaamheid, daarom gebruiken we zowel nieuwe als gerecyclede onderdelen bij onderhoud, upgrades en reparaties. Het resultaat? Snelle en betaalbare Apple-computerservices, met maar liefst 6 tot 24 maanden garantie.

Ontdek Macleasy op International Repair Day

Op zaterdag 21 oktober openen we onze deuren voor jou tijdens onze Mac Repair Day. Breng je laptop mee en laat ons gratis onderzoeken of deze te repareren is. Maar dat is nog niet alles! Tijdens dit speciale evenement krijg je ook een exclusief kijkje in onze keuken.

We laten je graag zien hoe we jouw Apple-computer nieuw leven inblazen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. En hier is het beste deel: we bieden een gratis workshop aan met als thema ‘Verduurzaam je Apple computer’. Leer hoe je jouw apparaat kunt laten schitteren en hoe je de levensduur ervan kunt verlengen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons op International Repair Day en ontdek de mogelijkheden om je Apple-computer te verbeteren, terwijl je een positieve impact hebt op onze planeet. Samen kunnen we een verschil maken!

Volg onze LinkedIn-pagina.

Laat een reactie achter

Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!