Skip links

1-op-1 Mac Training

Heb je ooit gewenst dat je jouw Mac echt begreep en het maximale eruit haalde? Onze 1-op-1 Mac-training is speciaal ontworpen om je te leren hoe je je Mac moeiteloos kunt gebruiken en onderhouden. Van essentiële tips voor dagelijks gebruik tot het organiseren van je digitale wereld, wij bieden begeleiding op maat.

Persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw wensen

We starten met jouw specifieke behoeften en begeleiden je stap voor stap. Ontdek hoe je de beveiliging van je Mac kunt optimaliseren, regelmatig back-ups kunt maken en belangrijke updates en upgrades kunt beheren. Leer hoe je je bestanden effectief organiseert, je systeem opgeruimd houdt en naadloos werkt met iCloud om altijd en overal toegang te hebben tot je gegevens.

Vergroot je zelfredzaamheid en bespaar kosten

Het zelf kunnen uitvoeren van onderhoud en het oplossen van problemen met je Mac vergroot je zelfredzaamheid en verzekert je van een soepel werkende computer. Door deze training kun je de levensduur van je Mac met 3-6 jaar verlengen, wat je aanzienlijke kosten bespaart.

Wat je leert tijdens de training:

  • Basisinstellingen: De cruciale instellingen voor een optimale setup.
  • Backup maken: Vijf methoden om veilige back-ups te maken.
  • Beveiliging: Negen manieren om je Mac te beveiligen.
  • Opslaan, ordenen en opruimen: Tips voor effectief beheer van je bestanden.
  • Regelmatig onderhoud: Dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks onderhoud.
  • Software updates en upgrades: Wanneer en hoe je je systeem moet updaten of upgraden.
  • Gebruik van iCloud en andere cloud diensten: Praktische tips voor veilig en toegankelijk opslaan van gegevens.

Klaar om je Mac-ervaring te transformeren?

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijke 1-op-1 training en maak je klaar om moeiteloos te navigeren door de digitale wereld! Onze 1-op-1 Mac-trainingen zijn geschikt voor particulieren, studenten, zzp’ers en microbedrijven.

Trainingen en workshops voor scholen en bedrijven

Voor scholen

Voor HBO en MBO scholen bieden wij gastlessen in de vorm van workshops of presentaties. Een praktische workshop voor het MBO bijvoorbeeld, waarbij studenten samen met onze experts Apple computers upgraden om de levensduur te verlengen. Dit helpt niet alleen de onderwijsinstelling om geld te besparen, maar leert studenten ook hoe ze Apple computers kunnen verduurzamen.

Voor bedrijven

Voor bedrijven bieden we workshops en trainingen aan over hoe medewerkers op een duurzame manier met hun computers kunnen omgaan en gebruiken. Deze workshops helpen medewerkers om de levensduur van hun laptops te verlengen door slimmer te werken.

Maak een afspraak

Wil je meer leren over onze Mac trainingen en workshops? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Onze experts staan klaar om je te helpen je Mac-ervaring te optimaliseren.

Tarieven Mac trainingen en workshops

1-op-1 Mac Training

vanaf €247,-

Bedrijven en scholen

in overleg

Waarom kiezen voor duurzame Apple computer services?

Goed voor jezelf

Door je Mac te verduurzamen, stel je de aanschaf van een nieuwe computer met 3 tot 9 jaar uit, waardoor je €500 tot €3000 kunt besparen. Dit geld kun je gebruiken voor andere leuke dingen, zoals vakanties, sportlidmaatschap, hobby’s of uitjes, wat je levenskwaliteit verbetert.

Goed voor een ander

Door te kiezen voor duurzaam onderhoud en reparatie, steun je jongvolwassenen in het autismespectrum. Dit helpt hen hun vaardigheden te verbeteren en hun kansen op werk te vergroten. Jouw keuze draagt bij aan een inclusieve samenleving en maakt een significant verschil in hun leven en toekomst.

Goed voor het milieu

Minder ICT-afval betekent een lagere belasting op natuurlijke hulpbronnen. Door samen te werken aan duurzame oplossingen, dragen we bij aan een groenere toekomst en verminderen we de negatieve impact op het milieu. Jouw keuze helpt om de planeet voor toekomstige generaties te beschermen.

Dit is wat 375+ klanten over ons vertellen

Goeie service, ik belde en kon direct de volgende dag al terecht. Binnen een paar uur had ik mijn laptop weer terug, en kleine tips en tricks over hoe ik hem snel kon behouden.Heel dankbaar!
Dominique Sjerps
Dominique Sjerps
08:49 15 Jul 24
Ik stuurde een bericht over mijn macbook en werd gelijk opgebeld om een afspraak te maken en het probleem duidelijk te krijgen. Ik kon makkelijk terecht en er werd gelijk onderzoek gedaan. Ik ben goed op de hoogte gehouden en had binnen 24uur mijn laptop probleem vrij en schoongemaakt terug. Vervolgens kreeg ik nog wat tips om duurzamer met mijn macbook om te gaan. Top ervaring!
Jan Folgerts
Jan Folgerts
06:23 13 Jul 24
Johan Kuhlmann
Johan Kuhlmann
21:01 02 Jul 24
Ik ben goed en snel geholpen, bovendien heb ik ook studentenkorting ontvangen waardoor de prijs nog voordeliger was.
Pien
Pien
13:51 28 Jun 24
I just had an amazing experience with Macleasy for a repair on my MacBook Air. After an accident where my MacBook fell, I noticed that although it was functioning fine, the body was deformed around the opening and closing area (have no clue how it's called).I reached out to Macleasy and was pleasantly surprised by their super quick and friendly response. Within minutes of my arrival, they had assessed the damage. They took my MacBook for repairs, and to my astonishment, the entire fix was completed in just 10 minutes!During my visit, they also provided me with some excellent advice on how to ensure my MacBook lasts longer. I found this advice incredibly helpful and am very grateful for their willingness to share these tips.I am extremely happy and grateful for the help I received from Macleasy. I highly recommend their services to anyone in need of MacBook repairs and I will return if I have any other troubles with laptop in the future!
Daria Bilokin
Daria Bilokin
12:52 27 Jun 24
Ik heb een bijzonder positieve ervaring met dit bedrijf. Hun reactie op mijn vraag via Whatsapp werd snel beantwoord, en men was bereid om dezelfde dag nog mijn Macbook en met name het probleem met mijn Macsafe 2 oplader te beoordelen en vast te stellen hoe ze mij het beste konden helpen. De uiteindelijke oplossing, de vervanging van de oplader en de batterij van mijn Macbook (Pro 15'' uit 2025) kon de volgende dag gerealiseerd worden.
Michael Panhuysen
Michael Panhuysen
06:39 27 Jun 24
Heel snelle en vriendelijk service. Helaas was mijn data niet (meteen) terug te halen, maar er werd zeer goed meegedacht over alternatieven, waarvoor veel dank.
Thomas Duiker
Thomas Duiker
10:52 24 Jun 24
Macleasy kan ik absoluut aanbevelen als je advies wilt of er iets mis is met je macbook. Met veel aandacht wordt je laptop bestudeerd en vertellen ze je hoe je het beste je bestanden in de cloud kunt bewaren. Ze nemen de tijd en je krijgt een vrijblijvend advies. Ze kijken naar een zo duurzaam mogelijke oplossing. Ik heb er veel aan gehad! Dank je, Maurits!
Martine Maris
Martine Maris
07:37 21 Jun 24
Fantastisch geholpen, duidelijke uitleg. Fijne service.
Marjon Letter
Marjon Letter
06:16 18 Jun 24
Super goede service met heldere uitleg over de werking van mijn mackbook!
Guido Dongen
Guido Dongen
17:29 12 Jun 24
Tjalda van den Esschert
Tjalda van den Esschert
13:46 31 May 24
Got my laptop fixed very quickly. They gave me some great tips on how to keep my data safe and how to make sure my laptop health stays good. They also don’t perform unnecessary maintenance or steps like wiping your data (amac store will do this regardless of what’s wrong with your device). They also fixed my device within 24 hours (amac will take a minimum of 7 days). Given the speed and transparency of their communication I think the price is fair.
Shreeya Patangay
Shreeya Patangay
13:50 27 May 24
Ik ben gisteren fantastisch geholpen. Ik was al mijn data kwijt en heel geduldig werden alle plekken onderzocht waar de data te vinden zou kunnen zijn. Ondertussen kreeg ik tips hoe mijn 8 jaar oude Mac te organiseren zodat hij nog jaren mee kan.
Tomer Kedar
Tomer Kedar
07:47 24 May 24
Geweldige snelle service! Fijn bedrijf om mee te werken.
anuschka kruidhof
anuschka kruidhof
09:18 17 May 24
Ik zou Macleasy aan iedereen met macbook problemen warm aanbevelen. Ik vulde het formulier in en werd de volgende ochtend meteen teruggebeld voor aanvullende informatie en een persoonlijk advies. Uiteindelijk mijn macbook kunnen repareren voor een zeer schappelijke prijs door middel van een duurzame oplossing. En hij werkt weer perfect ! Ik kom zeker terug als ik een ander macbook probleem heb in de toekomst.
Leon Stoker
Leon Stoker
11:35 13 May 24
Snelle en zorgvuldige service. Maurits en zijn team hebben ervoor gezorgd dat de schade aan mijn laptop voor een betaalbaar bedrag is opgelost en ik weer lekker aan het werk kan.
Iris de Wolff
Iris de Wolff
15:57 10 May 24
Chapeau! De service die Macleasy levert, is heel goed en vooral erg prettig. Er wordt een goede analyse van het probleem gemaakt en de afgesproken reparatie (in mijn geval de vervanging van de batterij van mijn MacBook Pro) werd correct uitgevoerd in zeer korte tijd. De laptop werk weer als een zonnetje!Bovendien kreeg ik handige tips voor slimmer laptopgebruik en werd me aangeraden enkele programma's te verwijderen, of abo's op virusscanners te stoppen omdat die echt overbodig waren. Daarbij de vriendelijkheid van de medewerkers en de klimaatbewuste missie van het bedrijf: kortom ik zou iedereen Macleasy aanbevelen.Jan van Thiel, Utrecht
thiel jan
thiel jan
09:04 07 May 24
Dat was nog eens een goeie ervaring! Hup, de afspraak was zo gemaakt. Hup, de Mac was zo gemaakt! IK, die er altijd vreselijk tegenop ziet om naar zo'n computer reparateur te gaan omdat ik het half niet snap en zij het ook vaak maar half snappen en je dan toch nog veel geld vragen,IK, ga voortaan alleen nog maar naar Macleasy. Kundig en meer dan voordelig. Kan het IEDEREEN aanbevelen!
annelies potuyt
annelies potuyt
09:20 24 Apr 24
Zeer adequaat en persoonlijk advies. MacBook van 2015 werkt weer als een zonnetje en de angst van 'dingen die erop staan verliezen' is als sneeuw met diezelfde zon verdwenen. Dank voor jullie kunde en advies! En natuurlijk ook het mooie initiatief om mooie apparatuur te reviseren ipv weg te doen.
Sandra Brandenburg
Sandra Brandenburg
07:51 23 Apr 24
Erg tevreden met de service, visie en het resultaat van mijn bezoek aan Macleasy. Snelle en kundige service! Ik zou het aan iedereen aanbevelen als je een probleem hebt met je computer!
Rutger Hylkema
Rutger Hylkema
08:44 17 Apr 24
Door iemand getipt en ik ben enthousiast. Een mooie plek bij de social impact factory. Deskundig advies van Maurits en ook nog een leuk netwerk gesprek. Ik had wat vragen over mijn MacBook en wilde checken of deze nog even meekon of niet. Gelukkig heeft Maurits me laten zien dat ik nog even vooruit kan en heb veel nuttige tips ontvangen. Dankbaar als beginnend ondernemer!
Femke Boost
Femke Boost
19:01 10 Apr 24
Super service door Macleasy!! Met geduld en kennis van zaken weer heel blij met mijn Mac. Dank nogmaals Casper en Maurits.
Mirjam van Benthem
Mirjam van Benthem
10:38 02 Apr 24
Ongelooflijk goede dienstverlening en keurige verduurzaming van mijn macbook tegen verassend lage kosten.
Aliocha Karpovich
Aliocha Karpovich
14:02 28 Mar 24
Super blij met de eerlijke, betrouwbare en fijne hulp van Maurits en zijn mooie-mensen-team voor mijn MacBook. Helaas was mijn eigen Mac niet meer te redden, maar ik kreeg ook nog top advies voor een goede vervangende gebruikte Mac waarbij ik met plezier gebruik maakte van de affiliate link waar hij ook eerlijk over was.
Roosmarijn Haring
Roosmarijn Haring
08:17 26 Mar 24
Had een probleem met het scherm van mijn MacBook Pro. Ik had van diverse verkopers gehoord dat het de flexibel is die de oorzaak was en dat reparatie minimaal €700 zou gaan kosten. Na herinstallatie bleek echter dat het probleem was opgelost. Kennelijk was het dus een softwareprobleem. Ik kan Macleasy van harte aanbevelen. Snel, deskundig en eerlijk!
Rob Heijne den Bak
Rob Heijne den Bak
13:38 25 Mar 24
Super service! Met veel kennis en begrijpbare uitleg mijn macbook weer aan de praat gekregen. Wat was ik blij! Ik ga nooit meer ergens anders naartoe!
Solveig de Boer-Eduardsen
Solveig de Boer-Eduardsen
13:38 19 Mar 24
Mailgestuurd nav accu-problemen. De dag erna werd ik al gebeld en ik kon direct langskomen. Na even kijken is mijn accu vervangen. Casper heeft mij ook nog een aantal zeer bruikbare tiups gegeven. Ben weer zeer tevreden!!
Erik Ruiter
Erik Ruiter
15:17 11 Mar 24
Super vriendelijk, praktische tips en snelle service!
Thomas Welcker
Thomas Welcker
17:34 04 Mar 24
Ik ging naar MacLeasy na tip van een vriend. Ook al ging ik naar binnen zonder afspraak, werd ik erg vriendelijk geholpen. Mijn macbook begon wat langzaam te worden dus ik ging naar dit bedrijf om te bespreken wat mijn opties zijn. Ik werd zonde koste geholpen door een vriendelijke medewerker (misschien zelfs de eigenaar, idk) die duidelijk veel ervaring heeft. Mocht er in de toekomst weer wat mis gaan met mijn macbook, dan kom ik zeker hier terug.
Sam van Vondelen
Sam van Vondelen
15:38 29 Feb 24
Goed en snel geholpen. Sterke motivatie vanuit duurzaamheid!
Jenita Riphagen
Jenita Riphagen
04:39 17 Feb 24
Snel, vriendelijk en correct geholpen! Na schade aan het scherm van mijn macbook had ik binnen 1,5 werkdag een nieuw scherm. Denken goed mee (is er een 'oud' scherm beschikbaar?) en geven gelijk advies (oa over bepaalde instellingen ter verlenging van de levensduur van je apparaat). Gevestigd in de binnenstad van Utrecht (vind ik zelf minder handig), maar de Paardeveld-garage is echt óm de hoek! Al met al een aanrader!
Annemaria Breukel
Annemaria Breukel
10:52 06 Feb 24
My Macbook Pro shut down and then had to be restarted. Extremely unpleasant, of course. But at Macleasy, Maurits Logtenberg took ample time to explain to me that I had overloaded the Mac with applications that are not necessary with 'n Apple. His advice to do a new installation from scratch was adequate and honest. Such an operation takes a lot of time but after that the Macbook can be used again for a long time without any problems. Great advice! Thnx. HH
henk hylkema
henk hylkema
17:08 05 Feb 24
Super goede service. Mijn oudere MacBooks zijn voorzien van nieuwe batterij en weer helemaal opnieuw geïnstalleerd. Ze kunnen weer jaren mee. Extra service trof ik aan bij thuiskomst: versleten toetsen zijn vervangen.
Saskia Boot-Veerman
Saskia Boot-Veerman
19:48 29 Jan 24
Eind 2022 een oude 27” iMac met kapotte videokaart gebracht voor reparatie. Ze kwamen toen zelf met een betere oplossing: om alles over te zetten naar een nieuwere iMac die ze hadden staan. Hierbij is zelfs mijn processor overgezet omdat deze sneller was. Briljante oplossing tegen een goede prijs en hij werkt nog steeds fantastisch!
Maarten Maris
Maarten Maris
12:49 25 Jan 24
Very transparent and friendly service, got my Macbook battery fixed very quickly and I got a lot of solid advice on how to preserve it. Thank you for your help guys!
Basia Richter
Basia Richter
08:58 25 Jan 24
Ontzettend blij met de snelle en professionele hulp! Mijn MacBook deed het niet meer nadat er een glas water overheen was gegaan. Na een telefoontje kon ik direct terecht, kreeg ik de volgende dag volgens afspraak een goede inschatting en kon ik de dag erna mijn laptop weer perfect werkend ophalen. Plus een instructie om mijn Mac efficiënter te gebruiken. Supervriendelijk, dank!
Mireille
Mireille
22:57 24 Jan 24
Met behoorlijk wat stress Macleasy gebeld, gezien mijn USB C poorten het ineens niet meer deden. Dezelfde dag kon ik nog terecht en hebben ze het probleem erg snel verholpen! Erg goede service en ook nog eens een bedrijf die een mooi sociaal doel heeft. Een echte aanrader voor problemen met een macbook.
Suzanne Uit Den Bosch
Suzanne Uit Den Bosch
09:24 18 Jan 24
Geweldige laptop reparatie, kon binnen paar uur gewoon terugkomen. Kreeg handige tips mee om de laptop langer te gebruiken en om de laptop sneller te maken. Vooral goeie snelle service
Rostam Darweshi
Rostam Darweshi
16:50 17 Jan 24
Heel fijn geholpen met waterschade aan mijn laptop, zeer vriendelijk en deskundig personeel. Snelle service en transparant over de mogelijkheden en kosten. Ben erg tevreden!
Yael Reijmer
Yael Reijmer
20:00 09 Jan 24
Topgasten dit! Na een heldere diagnose hebben ze de laptop in een paar uur gerepareerd. Bij het ophalen kreeg ik nog extra informatie en een uitleg hoe ik voortaan kon voorkomen dat iets dergelijks weer gebeurde. Laptop werkt weer top!
Redmar Fransen
Redmar Fransen
14:09 05 Jan 24
Veel aandacht en uitleg, kon wachten op de vervanging van mijn airbookbatterij. Duurzaamheid concreet.
Jos Bregman
Jos Bregman
06:28 05 Jan 24
Veel meer kennis dan bij andere reparatie bedrijven en bovendien met duurzaam oogmerk, ook wel eens leuk (en hard nodig) in deze business. Doel is helpen, niet geld uit je zak kloppen met half werkende tips etc
Danny Gordijn
Danny Gordijn
09:26 04 Jan 24
Mijn ervaring met Macleasy is uitstekend! Ik bracht mijn MacBook voor een controle, en ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de service die ik heb ontvangen.Het team van Macleasy voerde kosteloos een grondige inspectie uit op mijn MacBook. Na deze check kreeg ik duidelijk en deskundig advies over de staat van mijn laptop, inclusief goed onderbouwde aanbevelingen voor eventuele verbeteringen of onderhoud.Ik beveel Macleasy van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een service van topkwaliteit en betrouwbaarheid voor hun Mac.
Wouter Stam I Flowid
Wouter Stam I Flowid
23:20 03 Jan 24
Nina Suijkerbuijk
Nina Suijkerbuijk
15:48 02 Jan 24
The service was really fast and very good. I got attended immediately and the problem was fixed the same day. In addition, I got to know and understand the purpose of the company and if you have a broken/non usable laptop, I would definitely recommend to bring it there for the better of our planet and to give the device a better usage 🙂
Anna de la Fuente Pietryga
Anna de la Fuente Pietryga
17:47 27 Dec 23
Vriendelijk personeel en goede service!
Lucas W.R
Lucas W.R
16:10 22 Dec 23
Goede service! Kreeg duidelijk advies en ook eerlijk kostenplaatje.
Marcus Witkamp
Marcus Witkamp
10:04 22 Dec 23
Heel erg behulpzaam en vriendelijk. Heeft een simpel probleem zo voor me opgelost! Heel erg bedankt!
joris van etten
joris van etten
16:40 20 Dec 23
Geweldige service. Ik kon hartstikke snel geholpen worden met een kapotte laptoptoets en was een fractie van het bedrag kwijt dat ik via Apple zou betalen. Enorme aanrader!
Charlot van Scheijen
Charlot van Scheijen
15:20 14 Dec 23
Amazing support, sustainable, fast and great prices. Also a super friendly team!
Rik Viergever
Rik Viergever
16:45 08 Dec 23

sociale & duurzame partners, bedrijven en organisaties

Macleasy ❤️  duurzaamheid

De wereld zelf een stukje beter en duurzamer maken? Kom langs bij Macleasy voor een vrijblijvende diagnose & advies hoe jij de levensduur van je Apple MacBook of iMac kan verlengen.

Maak nu een afspraak
Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!