Skip links

Het Mac Repair Café

Het Mac Repair Café

Het Mac Repair Café is het duurzaamste èn sociaalste café van Utrecht. Midden in het centrum van Utrecht, bij De Utrechter.

Het Mac Repair Café is het praktijkonderdeel van de Mac Academy Stichting. Hierbij leren jongvolwassenen binnen het autisme spectrum en kwetsbare mbo-studenten op praktische wijze en snellere manier hun angsten te overwinnen, stress te verminderen en vaardigheden te verbeteren. Een Harrie en Mac Repair Specialist traint, begeleidt & coacht deze jongvolwassenen en studenten hierbij.
De vaardigheden die ze verbeteren:
  • Sociale vaardigheden
  • Communicatieve vaardigheden
  • Digitale vaardigheden
  • Technische vaardigheden
  • Administratieve vaardigheden
  • Planning, organisatie en prioriteiten stellen

Hoe leren ze dit?

Zij helpen studenten, professionals, ondernemers en zzp’ers die problemen of vragen hebben over hun Apple computer. Zij stellen een diagnose of voeren een check uit en adviseren je welke duurzame reparatie service je nodig hebt en registreren dit in een servicedesk.

Of het nou gaat om traagheid, slechte batterij, kapot beeldscherm, waterschade, volle harde schijf, iCloud problemen, gecrashte of kapotte Mac, zij weten je altijd de juiste oplossing te geven wat past binnen jouw wensen & behoeften op het gebied van hardware, software, data, backup of security.

Onder het genot van een gratis kop koffie/thee wordt je door hun geholpen.

Het Mac Repair Café is in De Utrechter en geopend op maandag  van 9-12 uur en zaterdag van 11:30-14:30 uur.

Wil je verzekerd zijn van een plekje in het Mac Repair Café? Maak dan een afspraak en stuur een email naar service@macleasy.nl of via 030-2272982 voor een bezoek aan ons Mac Repair Café.

Mac Academy Stichting

Het Mac Repair Café is een initiatief van Macleasy en de Mac Academy Stichting is samenwerking met De Utrechter en Social Impact Factory.

De Mac Academy Stichting biedt duurzame Mac repair opleidingen voor jongvolwassenen binnen het autisme spectrum en stageplekken voor kwetsbare MBO-studenten. 

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Macleasy ❤️  duurzaamheid

De wereld zelf een stukje beter en duurzamer maken? Kom langs bij Macleasy voor een vrijblijvende diagnose & advies hoe jij de levensduur van je Apple MacBook of iMac kan verlengen.

Maak nu een afspraak
Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!