Skip links

Mac Onderhoudsweken

28 april t/m 12 mei 2024

Mac Onderhoudsweken

Mac Onderhoudsweken

In de stille hoekjes van onze woningen liggen miljoenen computers verborgen die niets anders doen dan stof vergaren. Deze vergeten toestellen zijn het stille bewijs van onze wegwerpmaatschappij. Stichting Open heeft onthuld dat er alleen al in Nederland 5,4 miljoen ongebruikte en kapotte computers zijn. Met een gemiddelde van 3-4 computers per huishouden, waarvan 22 miljoen actief worden gebruikt en miljoenen anderen onaangeroerd blijven of defect zijn, wordt duidelijk hoeveel potentieel onbenut blijft. Veel van deze machines eindigen uiteindelijk als elektronisch afval, wat ernstige milieuschade veroorzaakt.

Waarom systematisch onderhoud onmisbaar Is

Net zoals een auto zijn jaarlijkse APK nodig heeft en een fiets niet zonder plakset kan, zo heeft ook onze computer baat bij regelmatig onderhoud. High-end apparaten zoals de Apple MacBook kunnen, mits goed onderhouden, wel tot 10 jaar mee. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing; het draagt ook bij aan een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot en elektronisch afval.

Introductie van onze duurzame onderhoudsservices

Tijdens de Mac Onderhoudsweken introduceren we een breed scala aan services die de levensduur van je Mac niet alleen aanzienlijk verlengen, maar ook een positieve impact op het milieu hebben. Al deze services zijn beschikbaar voor de competitieve prijs van slechts €247,- per service.

 1. Mac APK Checklist (Gratis, Doe-Het-Zelf): Een grondige doe-het-zelf check om de staat van je Mac te beoordelen, perfect voor de tech-savvy gebruiker die zelf aan de slag wil gaan.
 2. Persoonlijke Mac APK-services (Tijdelijk Gratis): Onze experts bieden tijdelijk gratis persoonlijke begeleiding en advies om je Mac grondig te inspecteren en te zorgen dat alles naar behoren functioneert.
 3. Mac Onderhoudsservices: Inclusief een schone herinstallatie, het stofvrij maken van je apparaat, en het vervangen van de koelpasta, waardoor je Mac weer als nieuw zal functioneren.
 4. Mac Batterijvervangservices: Verbeter de prestaties van je Mac significant door je oude batterij te vervangen, waardoor je apparaat langer mee kan zonder opnieuw op te laden.
 5. Mac Backupservices: Verlies nooit meer belangrijke gegevens met onze complete backupoplossing, inclusief een 2 TB portable schijf.
 6. Mac Essentials Training: Leer alles wat je moet weten over het effectief onderhouden van je Mac, van schoonmaken tot software updates.

Speciale Bundelkorting

 • 1x service: €247
 • 2x services €347
 • 3x services: €547
 • 4x services: €747

Door te combineren met de services bespaar je niet alleen nog meer kosten, maar vergroot je ook de kans dat je Apple computer nog langer meegaat.

Kom naar het Verrassend Vredenburg event

Wij nodigen je graag uit voor ons Verrassend Vredenburg event op 11 mei in het Vredenburgkwartier in Utrecht. Dit festival vol innovatie en cultuur biedt de perfecte gelegenheid om meer te leren over het verlengen van de levensduur van je MacBook. Profiteer van speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn tijdens de Mac Onderhoudsweken.

Doe Mee met de Mac Onderhoudsweken
Profiteer van onze speciale aanbiedingen tijdens de Mac Onderhoudsweken. Samen werken we aan een duurzamere toekomst en verminderen we elektronisch afval. Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden. Samen maken we de wereld groener, één Mac tegelijk. 

Volg ons ook op LinkedIn voor regelmatige updates en onderhoudstips die je zelf kunt toepassen. Optimaliseer de levensduur van je Mac en profiteer van de voordelen van goed onderhoud!

Actie

 • Bundelkorting
  • 1 dienst: €247
  • 2 diensten: €347
  • 3 diensten: €547
  • 4 diensten: €747

Evenement

 • 11-5: Verrassend Vredenburg
  • Mac APK
  • Mini Mac Essentials training

Think different: Be sustainable & social

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Macleasy ❤️  duurzaamheid

De wereld zelf een stukje beter en duurzamer maken? Kom langs bij Macleasy voor een vrijblijvende diagnose & advies hoe jij de levensduur van je Apple MacBook of iMac kan verlengen.

Maak nu een afspraak
Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!