Skip links

De Mac Health wijzer

De Mac Health wijzer

Met de Mac Health wijzer kun je in een oogopslag zien wat de verschillen zijn tussen verduurzamen, vervangen of verspillen en wat het kost & oplevert. Hiermee bepaal je de dus juiste Apple computer service of product voor je oude, trage, gecrashte, kapotte of afgeschreven computer. Verduurzamen, vervangen of verspillen?

Verduurzamen

Verduurzamen is je Mac repareren, onderhouden, inruilen of doneren en je Mac een tweede, derde of zelfs een vierde leven geven. Je verlengt de levensduur met 3 tot wel 12 jaar. Bij reparatie en onderhoud gebruiken wij alleen originele en Apple premium onderdelen + 2 jaar garantie. Verduurzamen is je Mac, het milieu en geld besparen. Je Mac verduurzamen kunnen wij binnen 2 tot 8 uur uitvoeren.

Vervangen

Vervangen is je Mac inruilen of doneren en duurzaam een 2e hands, refurbished of sustainable Mac kopen. Wij hebben 2 goede onafhankelijke en duurzame bedrijven gevonden die staan voor kwaliteit en service; iUsed en Mac voor Minder. Je gedoneerde Apple computer doneren wij weer aan de Mac Academy Stichting. Je oude Mac wordt gebruikt voor test & trainingsdoeleinden door kwetsbare jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt/beperking. Vervangen is een goed alternatief voor verduurzamen en beter alternatief dan verspillen.

Verspillen

Verspillen is een nieuwe Mac kopen en dit is slecht voor het milieu, je portemonnee en je Mac maar één leven geven. Mensen het doen geloven dat een nieuw product beter & veiliger is en dat je het nodig hebt. Vaak is men niet ervan bewust dat er andere alternatieven zijn dan een nieuwe Apple computer te kopen.

Check dus altijd de Mac Health wijzer of kom langs bij ons Mac Repair Café voor een gratis diagnose, check en advies.

Kom je er zelf niet uit? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Mac Repair Café. Hierbij krijg je m.b.v. van de computer verspillingswijzer een persoonlijk advies hoe jij door verduurzaming zelf of met behulp van ons de levensduur met 3-6 jaar kan verlengen, €250 tot wel €2000 per jaar kan besparen en hiermee het milieu kan ontlasten.

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Wedden dat wij jouw Apple apparaat kunnen verbeteren?

Last van een traag Apple apparaat? Advies nodig over het werken in de cloud? Of leren hoe je een backup maakt van je Macbook? Kom langs voor een gratis diagnose van jouw Apple apparaat.

Afspraak maken