Skip links

Neem contact op met Macleasy

Contactgegevens

Bezoekadres: Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht (1e etage, Social Impact Factory)

Afleveradres iMacs: Lange Koestraat, rechts naast de Spagheteria.

E-mailadres: service@macleasy.nl
Telefoonnummer: 030-2272982

Bedrijf: Macleasy (handelsnaam van MAC & ICT Services B.V.)
KvK: 70338760
BTW: NL858273007B01
IBANNL30 ABNA 0813031516 t.n.v. MAC & ICT Services B.V.

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak!

Maandag: 8:30 – 18:00 uur
Dinsdag: 8:30 – 18:00 uur
Woensdag: 8:30 – 18:00 uur
Donderdag: 8:30 – 18:00 uur
Vrijdag: 8:30 – 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contactformulier

  Actuele vragen

  Ja! We kunnen nog steeds je Mac repareren. Ook kun je nog steeds bij ons je Macbook inruilen. Op het moment werken we met gewijzigde tijden en locatie. Via onze website kun je eenvoudig een afspraak maken, vervolgens kun je langskomen om je Mac af te geven voor reparatie of onderhoud. We hanteren de hygiëne maatregelen van het RIVM.

  Bel 030-2272982, mail naar service@macleasy.nl of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor advies, reparatie, onderhoud of inruil.

  De meeste Mac-modellen van 2012 of later zijn compatibel met macOS Catalina. Wij adviseren om eerst een backup te maken en een schone installatie uit te voeren. Check via de Apple support site of je Mac compatibel is.

  Vochtschade aan je Mac is heel vervelend. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, doe je het volgende:

  1. Haal de stekker uit het stopcontact en zet het apparaat uit. Zo vermijd je kortsluiting waardoor er corrosie (oxidatie) en onherstelbare schade kan ontstaan.
  2. Leg het apparaat op de kop. Indien mogelijk haal je de batterij eruit en laat je deze drogen.
  3. Zet je Macbook of iMac niet aan!
  4. Neem direct contact op met een onafhankelijke Apple certified support professional. Wij kunnen je Macbook of iMac repareren. Mail naar service@macleasy.nl of bel naar 030-2272982

  Veelgestelde vragen

  Sustainable Macs zijn Apple computers die gereviseerd zijn door Wajongers van de Mac Academy. Goede onderdelen van ingeleverde Apple computers zijn samengevoegd tot een werkende Apple computer. Ze zijn uitvoerig getest en geschikt voor medium en licht gebruik. Uiteraard krijg je ook op deze computers 2 jaar garantie.

  Nee. Als je Mac tussen de 3 en 8 jaar oud is, dan kun je deze in de meeste gevallen upgraden met een snelle SSD-schijf, meer ram-geheugen, of een nieuwe batterij. Vanaf €147 heb je weer een snelle, veilige, up-tot-date en geüpgradede Mac die weer jaren mee kan. Ben je toch toe aan iets anders? Dan kun je je Macbook inruilen bij ons en zorgen wij dat alle onderdelen een nieuw leven krijgen!

  Macleasy werkt alleen met gecertificeerde Apple support professionals, waardoor jouw Macbook binnen 1 tot 3 dagen gerepareerd is. Kunnen we je Mac niet repareren? Dan heb je binnen 2 dagen een nieuwe of tweedehands Mac.

  Onze partners & samenwerkingsverbanden

  ecoteers

  Wedden dat wij jouw Apple apparaat kunnen verbeteren?

  Last van een traag Apple apparaat? Advies nodig m.b.t. werken in de cloud? Kom langs voor een gratis diagnose van uw Apple apparaat.

  Afspraak maken