Skip links

Neem contact op met Macleasy

Contactgegevens

Bezoekadres: Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht (1e etage, Social Impact Factory)

Afleveradres iMacs: Lange Koestraat, rechts naast de Spagheteria.

E-mailadres: service@macleasy.nl
Telefoonnummer: 030-2272982

Bedrijf: Macleasy (handelsnaam van MAC & ICT Services B.V.)
KvK: 70338760
BTW: NL858273007B01
IBANNL30 ABNA 0813031516 t.n.v. MAC & ICT Services B.V.

Openingstijden

Wij werken alleen op afspraak!

Maandag: 8:30 – 18:00 uur
Dinsdag: 8:30 – 18:00 uur
Woensdag: 8:30 – 18:00 uur
Donderdag: 8:30 – 18:00 uur
Vrijdag: 8:30 – 18:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Actuele vragen

Ja! We kunnen je oude MacBook uit 2015 sneller maken. Denk hierbij aan nieuwe batterij, schone herinstallatie van het MacOS en indien mogelijk meer werkgeheugen en sneller harde schijf. Om je een goed advies te kunnen geven hebben we het serienummer van je Mac nodig.

Bel 030-2272982, mail naar service@macleasy.nl of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor om je Mac sneller te maken.

De meeste Mac-modellen van 2015 of later zijn compatibel met macOS Monterey. Wij adviseren om eerst een backup te maken en een schone installatie uit te voeren. Check via de Apple support site of je Mac compatibel is.

Vochtschade aan je MacBook is heel vervelend. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, doe je het volgende:

  1. Haal de stekker uit het stopcontact en zet het apparaat uit. Zo vermijd je kortsluiting waardoor er corrosie (oxidatie) en onherstelbare schade kan ontstaan.
  2. Leg het apparaat op de kop. Indien mogelijk haal je de batterij eruit en laat je deze drogen.
  3. Zet je MacBook niet aan!
  4. Neem direct contact op met ons. Wij kunnen je MacBook repareren. Mail naar service@macleasy.nl of bel naar 030-2272982

Veelgestelde vragen

Sustainable Macs zijn Apple computers die gereviseerd zijn door Wajongers van de Mac Academy. Goede onderdelen van ingeleverde Apple computers zijn samengevoegd tot een werkende Apple computer. Ze zijn uitvoerig getest en geschikt voor medium en licht gebruik. Uiteraard krijg je ook op deze computers 2 jaar garantie.

Nee. Als je Mac tussen de 3 en 8 jaar oud is, dan kun je deze in de meeste gevallen upgraden met een snelle SSD-schijf, meer ram-geheugen, of een nieuwe batterij. Vanaf €147 heb je weer een snelle, veilige, up-tot-date en geüpgradede Mac die weer jaren mee kan. Ben je toch toe aan iets anders? Dan kun je je Macbook inruilen bij ons en zorgen wij dat alle onderdelen een nieuw leven krijgen!

Wij voeren alle duurzame Apple computer reparaties in-house uit en hebben de meeste reserveonderdelen in huis. Hierdoor ben je niet weken je Apple computer kwijt.

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Macleasy ❤️  duurzaamheid

De wereld zelf een stukje beter en duurzamer maken? Kom langs bij Macleasy voor een vrijblijvende diagnose & advies hoe jij de levensduur van je Apple MacBook of iMac kan verlengen.

Maak nu een afspraak
Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!