Skip links

Computer Repair Café

Wat is het Computer Repair Café?

Iedere Utrechter werkt graag op een snelle, betrouwbare en veilige laptop. Of dit nu is voor studie, werk of voor privé gebruik. Als deze stuk gaat komt dat altijd onverwacht en is het kostbaar om hem te laten repareren. Hiervoor is het Computer Repair Café opgericht!

Eén keer per maand kun je binnen komen lopen voor kleine reparaties en onderhoudsadvies. Wij kunnen je trage, oude of gecrashte Apple of Windows laptop er misschien weer bovenop helpen. Tijdens het wachten kan je een kopje koffie of thee drinken en er staan iPong tafels om een sportief balletje te slaan. In het Repair Café wordt je geholpen door Wajongers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Locatie & data

Het Computer Repair Café werd in 2019 gehouden bij het kantoor van Macleasy, maar wegens succes gaan we het houden op diverse andere locaties in Utrecht.

25 januari: 11:00 – 15:00 uur TC Domstad
29 februari: 11:00 – 15:00 uur Macleasy of een andere locatie
28 maart: 11:00 – 15:00 uur Macleasy of een andere locatie

Van wie is dit initiatief?

Het Computer Repair Café is een initiatief van Macleasy in samenwerking met ROC Midden Nederland en MBO Utrecht en is mogelijk gemaakt middels een financiële bijdrage van Ondernemers Collectief Welgelegen en het Ondernemersfonds Utrecht.

Het Computer Repair Café is een onderdeel van het Mac Academy project van Macleasy BV. De Mac Academy heeft tot doel Wajongers te begeleiden naar een vaste baan en (V)MBO studenten stageplekken en werkplekleren aan te bieden.

Onze partners & samenwerkingsverbanden

Wedden dat wij jouw Apple apparaat kunnen verbeteren?

Last van een traag Apple apparaat? Advies nodig m.b.t. werken in de cloud? Kom langs voor een gratis diagnose van jouw Apple apparaat.

Afspraak maken
Bericht sturen
Hallo! Als je vragen of hulp nodig hebt met jouw Apple computer staan wij voor jou klaar. Stuur ons gerust een WhatsApp bericht 👍