Skip links

Verleng de levensduur van je MacBook met een zomer APK

De zomer is een tijd van ontspanning en genieten, maar het is ook het perfecte moment om je MacBook een grondige controle te geven. Een zomer APK (Algemene Periodieke Keuring) voor je MacBook zorgt ervoor dat je de komende jaren zorgeloos kunt werken, studeren of je bedrijf runnen zonder onverwachte dure reparaties of de noodzaak van een nieuwe computer. In deze blog lees je waarom een zomer APK essentieel is en welke voordelen het biedt.

Wat is een Zomer APK voor je MacBook?

Een zomer APK voor je MacBook is een uitgebreide controle en onderhoudsbeurt waarbij zes cruciale aspecten van je computer worden nagekeken:

 1. Hardware: Controle van de fysieke componenten zoals de batterij, het toetsenbord en de interne componenten om ervoor te zorgen dat alles optimaal functioneert.
 2. Software (MacOS): Updaten en optimaliseren van je besturingssysteem om ervoor te zorgen dat je MacBook snel en efficiënt werkt.
 3. Backup: Beoordelen of je belangrijke bestanden veilig worden geback-upt om verlies van data te voorkomen.
 4. Beveiliging: Controleren op beveiligingslekken en het voorstellen van verbeteringen om je gegevens te beschermen.
 5. iCloud en opslagruimte: Zorgen dat je voldoende opslagruimte hebt en je iCloud goed is ingesteld.
 6. Update- en upgrade mogelijkheden: Adviseren over mogelijke updates en upgrades voor je systeem om de levensduur van je MacBook te verlengen.

Tijdelijke extra service: iPhone en iPad controle

Deze zomer bieden we tijdelijk ook een gratis controle van je iPhone en iPad aan. We kijken naar de gezondheid van je batterij en controleren of je voldoende opslagruimte hebt voor foto’s en video’s. Zo kun je er zeker van zijn dat al je Apple-apparaten in topconditie zijn.

Persoonlijk advies na de gratis zomer Mac APK

Na de gratis zomer Mac APK ontvang je een persoonlijk advies. Dit kan gaan over:

 • Het vervangen van je batterij
 • Een schone herinstallatie van je systeem
 • Het instellen van een goede backup- en beveiligingsoplossing

Besparingen en voordelen

Een zomer APK is een slimme investering die je tussen de 500 en 2000 euro kan besparen. Door tijdig onderhoud te plegen voorkom je dat je een nieuwe of refurbished computer moet aanschaffen, wat aanzienlijk duurder kan zijn.

Daarnaast verlengt een zomer APK de levensduur van je MacBook, waardoor je deze niet om de 3-4 jaar hoeft te vervangen. Dit is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door de levensduur van je apparaten te verlengen, verminder je de hoeveelheid elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Speciale zomeraanbieding: Tot 50% korting bij meerdere services afname

Om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we deze zomer tot 50% korting op meerdere duurzame Apple services:

 • Voorbeeld 1: Batterij vervangen + schone herinstallatie, nu geen €500 maar slechts €350!
 • Voorbeeld 2: Backup services + batterij vervangen + schone herinstallatie, nu geen €750 maar slechts €500! En als bonus krijg je een 1-op-1 Mac training ter waarde van €497 cadeau!

Conclusie

Een zomer APK voor je MacBook is een uitstekende manier om onverwachte kosten te vermijden en de levensduur van je apparaat te verlengen. Door nu je MacBook, iPhone en iPad te laten controleren, kun je zorgeloos genieten van de zomer en de toekomst. Maak gebruik van onze speciale zomeraanbieding en bespaar flink op je onderhoudskosten. Neem vandaag nog contact met ons op om je afspraak te maken. Bel 030-2272982 of mail naar service@macleasy.nl

 

Laat een reactie achter

Chat openen
Welkom bij Macleasy 👋 Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via WhatsApp!